Julemandskostume til en sjov polterabend

card-1294172_1280Der er ikke noget så sjovt som en polterabend. Som regel er den delt op i brudgom og brud, hvor det også derfra er delt op i mænd og kvinder. Sådan at det er ens veninder der arrangerer brudens aften, og omvendt vennerne der arrangerer brudgommens aften, men det kan selvfølgelig variere. Aftenen kan forløbe på forskelligvis men er for det meste forbundet med noget der er sjovt og lidt grænseoverskridende.

Relevant: Læs mere om julemandskostume på den officielle side julemandskostume.dk

Sjov og gøjl på en betydningsfuld aften

Man skal have det sjovt, fordi man snart skal giftes. Det kommer som sagt til udtryk på mange forskellige krative måder, og en af dem er at klæde sig ud. Iført julemandskostume, kan man gå op og ned af gaderne, og udleve kram til de forbipasserende. Det er en meget grænseoverskridende affære, men det er meget sjovt, især for dem der ikke skal gøre det. Det kan også være i forbindelse med at man har hyret striptease. Her kan bruden eller brudgommen være iført et kostume og så er striperne iført kostume i samme tema. Striptease er meget populært at arrangerer en aften ud fra.

De mange fordele ved kostumet

Der er mange muligheder ved et julemandskostume. Det er et sjovt kostume, der er forbundet med at have en tyk mave, sige ho-ho, gå i rødt og hvidt og uddele gaver til andre. Hvis man ikke gør dette er man ikke en rigtig julemand. Det samme gælder skæget, som skal være stort og hvidt, for at andre vil gå med på, at man er en rigtig julemand. På en sjov aften kan man klæde sig ud og leve sig ind i de roller som kostumerne tilegner sig. Man spiller derfor en helt anden rolle, som ikke er sig selv og det i sig selv er meget morsomt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>