Asus oplader til din bærbar

Mangler du en Asus oplader til din computer? Læs med her og bliv klogere på, hvilken Asus oplader, der passer til din computer, så du er sikker på at købe den rigtige.

Flere typer opladere

Det er først og fremmest vigtigt at få fat den rigtige oplader. Opladeren skal kunne lade batteriet rigtigt op, og det kan den kun, hvis den passer til og har den rette strømstyrke. Hvis dette ikke er tilfældet, så kan batteriet ødelægges. Hvis du ikke ved, hvilken strømstyrke din bærbar kører på, så kan det aflæses på tre måder. Hvis man stadig har den gamle ødelagte strømforsyning, så står det på den. Ellers findes det i bunden af selve computeren eller på selve batteriet indeni bærbaren.

Prisen på opladere varierer en del. De billigste koster 250 kr. og de dyreste 695 kr. og afhænger af, hvilken computer du har. Det også væsentligt at holde sig for øje, at der er forskel på stikstørrelsen. Det anbefales derfor at læse produktbeskrivelsen, så du ikke får gjort et fejlkøb.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken oplader du skal bruge, så kan du altid tage kontakt til forhandlerne og få dem til at rådgive dig. Bestilles Asus opladeren online garanterer de fleste forhandlere en leveringstid på 1-2 dage.

Sådan passer du godt på dit batteri

Når computeren går i stykker, er det tit og ofte batteriet, som den er gal med. Hvis man streamer meget tv og samtidig stiller computeren på varme underlag, som dyne, seng eller tæpper, så vil det skade batteriet. Det bliver simpelthen overophedet og dør. Derfor er det meget vigtigt at placere computeren steder, hvor den kan komme af med varmen. Det er muligt at købe et underlag, der køler computeren af, når den for eksempel anvendes i sengen. Samtidig sikrer den en ergonomisk arbejdsstilling.

Kilde: http://asus-oplader.dk/

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>